Hoogte Kadijk 71
NL-1018 BE Amsterdam
Phone: +31 (0)20 220 9070
Email: info@puurplus.nl

Puur Plus Ontwerpers is opgericht in 2001. Het vaste team bestaat uit Interieurarchitecten, architecten en technisch tekenaars.
Door het cross- disciplinair team worden betekenisvolle en passende ontwerpen met een innovatieve en functionele inslag gecreëerd.

Een goed ontwerp begint altijd met een goede analyse. In eerste instantie dient daar naar geluisterd te worden waarna inzicht ontstaat hoe de plek op zijn eigen wijze functies en wensen als vanzelf in zich kan opnemen.
In dialoog met de opdrachtgever en gebruiker wordt gezocht naar een optimale verbinding tussen functie, mens en ruimte. Hierin wordt de nadruk gelegd op eigen identiteit wat resulteert in een karakteristieke vormentaal, inspirerend en met een eigen handschrift.
In het ontwerpen of het geschikt maken van ruimtes voor hedendaags gebruik, staat de gebruiker altijd centraal.
Puur plus ontwerpers hecht veel waarde aan het perspectief van de gebruiker, door passend onderzoek en ervaring kunnen wij altijd een ontwerp op maat vormgeven waar verder gekeken wordt dan de vraag die in eerste instantie gesteld wordt.
Het gaat niet om de ego van de ontwerper, het gaat om de plek en haar gebruikers zelf.

Puur Plus richt zich op Architectuur, Interieurarchitectuur, product- en meubelontwerp.
Sinds de start van de de ontwerpstudio werkt Puur Plus aan zowel interieurs voor particuliere verbouwingen als aan strategieën voor complexe interieur en exterieur opgaven.